Kleur & interieur

Kleuradvies en schilderwerken

Colours of YOUR lifeBij een goed kleurplan zijn 2 zaken belangrijk: voeling met de ruimte(s) en weten wie er in woont of werkt.
Daarom kom ik heel graag tot bij u.


Iedere levensfase of persoon vraagt immers een ander kleurgebruik.


Tijdens mijn bezoek inventariseer ik uw wensen, behoeften, smaak – en stijlvoorkeuren en houd ik rekening met indeling, functies, lichtinval en sfeer.


Vervolgens gaan we samen op zoek naar het juiste kleurenpalet. Per ruimte krijgt u verschillende voorstellen.


Of het nu gaat om kleuradvies van één ruimte, een dierbaar meubelstuk of een volledige woning, ik zoek steeds naar de gepaste oplossing.

Interieuradvies@HOME

The details are not the details.

They make the design.


Wonen in een droomhuis, in een omgeving die uw identiteit uitstraalt. Wonen waar u zich echt thuis voelt. Wie droom daar niet van?


Nieuwe woning? Nieuwe fase in uw leven? Nood aan een volledig nieuw interieur?


De DECOTRUCK bevat niet alleen kleurstalen, behang en stalen van raamdecoratie. Als interieurvormgever pak ik ook samen met u uw volledig interieur aan.


Ik werk een volledig nieuw interieurplan uit volgens uw wensen en stijl. Als u wil, help ik u verder met stijl- en sfeeradvies.
Voor ontwerpplannen, verlichtingsadvies, budgetraming, … bent u bij mij ook aan het juiste adres. En als u wilt ben ik  uw personal shopper om de laatste details van uw nieuw interieur uit te zoeken.

Interieuradvies@OFFICE

Passend interieur voor uw bedrijf, gericht op uw visie en identiteit!


Als u mij inschakelt voor uw bedrijfruimte dan wil ik ze niet alleen mooier maken. Ik bekijk dan ook kritisch de functionaliteit en het doel van de ruimte.

Bent u op zoek naar een creatieve en onafhankelijke projectbegeleider voor de aanpak van uw bedrijfsinterieur? Dan is Dé Kleurarchitect uw ideale partner.


Of het nu gaat om een bedrijfspand, een kantoor, een horecazaak of een winkel, bij Dé Kleurarchitect zit u goed.


De uitstraling en beleving van een bedrijf is zeer belangrijk. Veel mensen vinden het trouwens belangrijk hoe hun werkplek er uitziet. Een aangename mooi werkplek motiveert uw medewerkers en dat zorgt voor betere resultaten.


Niet alleen uw werknemers, maar ook uw klanten waarderen een aangename sfeer en uitstraling. U wil toch ook dat zij zich op hun gemak voelen?