Plissé - easyclick

Plissé & duette

Een plissé en een duette zijn in principe hetzelfde product. Het enige verschil is de stof. Wist je dat het wetenschappelijk is aangetoond dat een duette stof de meest energiebesparende vorm van raamdecoratie is?


Een plissé stof is een enkelvoudige stof met een vaste plooi gelijkend aan een accordeon. Bij een duette stof vindt u deze plooien ook terug maar u kunst het meer vergelijken met een honingraat vanwege de dubbele laag stof.


Naast de keuze voor welke stof u wilt gaan, is ook de keuze van de lichtdoorlatendheid zeer belangrijk. We hebben drie types: transparant, lichtdoorlatend en black-out.


Dit is ook het enigste product dat ook in complexe vormen vervaardigd kan worden zoals bijvoorbeeld dakramen, ramen van veranda's, ronde of halfronde ramen.Easyclick


Het boorvrije montagesysteem


EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. In het EasyClick frame kan een plisséstof, duettestof of een aluminium jaloezie geplaatst worden.


Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. EasyClick is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen. Een schuin raam of deur? Ook dan is EasyClick een perfect raamproduct dat naadloos aansluit.

Gratis advies aan huis?