De Perfecte kinderkamer

De perfecte kinderkamer

Met een geslaagde kinderkamer inrichting wakker je de creativiteit van je kind aan en laat je ze volop genieten van hun prille jaren.


Aangezien we als jonge ouder de perfecte kamer willen voor ons kind qua sfeer, gezelligheid maar ook qua veiligheid en hygiëne bedacht ik 2 formules die u hierbij kunnen helpen.FORMULE 1: DIY - De perfecte kinderkamer (kostprijs €45)


Bij deze formule komt u gezellig een workshop volgen waarin ik heel wat tips en tricks geef voor de perfecte kinderkamer. Nadien werken we samen aan de uitwerking van de unieke kamer voor uw kleine spruit.


Indien gewenst kom ik bij jullie aan huis om het perfecte kleurenpalet samen te stellen of voor de opmeting voor verf, behang of raamdecoratie. 


Nadien gaat u zelf aan de slag met de inrichting.FORMULE 2: I DO IT FOR YOU - De perfecte kinderkamer (kostprijs €249)


Bij deze formule kom ik bij u aan huis, bespreken we uw wensen en ga ik aan de slag met het uitwerken van een ontwerp. U ontvangt een totaal interieurontwerp (indelingsplan, meubeladvies, kleurplan, materiaallijst, verlichting en sfeerbord) volgens uw vooropgesteld budget. 

Nadien gaat u zelf aan de slag met de uitvoering of laten we de werkzaamheden uitvoeren door een vakman.


Enkele maanden geleden volgde ik een workshop bij Vanessa, ik ging naar huis boordevol tips en inspiratie. Nadien voerde mijn man de schilderwerken uit en konden we zo onze baby Luca welkom heten in zijn perfect kamertje.

 

 

- Isabelle Janssens -


Aangezien mijn man en ik niet zo creatief en handig zijn lieten we Vanessa langskomen met haar DECOTRUCK, na een fijn gesprek ging ze aan de slag en toverde ze de perfecte kinderkamer tevoorschijn voor ons zoontje Matheo. - Iris en Filip -


Vanessa was de sleutel tussen ons en het droomkamertje van onze dochter Juliette.- Joris en Nathalie - 

Enkele inspiratiebeelden 

Copyright 2020 © All Rights Reserved