Kleuradvies

Kleuradvies

Colours of your life


Bij een goed kleurplan zijn 2 zaken belangrijk: voeling met de ruimte(s) en weten wie er in woont of werkt.
Daarom kom ik heel graag tot bij u.


Iedere levensfase of persoon vraagt immers een ander kleurgebruik.


Tijdens mijn bezoek inventariseer ik uw wensen, behoeften, smaak – en stijlvoorkeuren en houd ik rekening met indeling, functies, lichtinval en sfeer. Vervolgens gaan we samen op zoek naar het juiste kleurenpalet. Per ruimte krijgt u verschillende voorstellen.


Of het nu gaat om kleuradvies van één ruimte, een dierbaar meubelstuk of een volledige woning, ik zoek steeds naar de gepaste oplossing.


Kleuradvies aan huis vanaf €90.

KLEURADVIES

Exclusief en onafhankelijk kleuradvies

 • Ik geef onafhankelijk kleuradvies, ik ben dus niet verbonden aan één bepaald verfmerk. U bent vrij in het kiezen van het merk van de verf voor uw project. 


  • Een analyse van een volledige woning of project duurt 3 tot 4uur.

   

  • De kleuren kiezen we op A5-formaat. Zo ziet u de kleur op een groter oppervlak. In de DECOTRUCK heb ik altijd een  groot assortiment aan behang bij. We kiezen samen het behang.

   

  • Naast kleuradvies krijgt u ook producttechnisch advies. Zo help ik u op weg als u liever zelf de handen uit de mouwen steekt.
   • Enkele dagen na de analyse ontvangt u een gedetailleerde presentatiemap met het gekozen kleurplan aangevuld met moodboards. Zo kan u alles nog eens rustig doornemen en al beginnen dromen.

     

    • Na de analyse bent u vrij om uw bestelling te plaatsen bij Dé Kleurarchitect of stapt u zelf met de kleurenanalyse naar uw vertrouwde verfspeciaalzaak.

      

     • Wanneer u voor de schilder- en/of behangwerken wil uitbesteden, dan geef ik u de gegevens van betrouwbare professionele uitvoerders.